facebook_37Følg med på Facebook

Teknisk indkøber til BRDR. Plagborg

Til et lille indkøbsteam på 3 søges en dygtig teknisk indkøber i en central position i en produktionsvirksomhed i spændende udvikling!

Brdr. Plagborg har specialiseret sig i at lave opbygninger til lastbil- og varevognsbranchen. Vores produkter spænder fra vores Plagborg monopankasse til specialopbygninger og profilbokse til lastbiler. 

Vores indkøbsteam er en væsentlig bidragsyder til, at BRDR Plagborg kan være effektiv og yde en god service til vores kunder. Teamet har en stor berøringsflade, både internt til salg og produktion, og eksternt til leverandører. Vi er midt i en proces med at systematisere og optimere vores vareflow via systemet Business Central, og dette vil du også komme til at spille en central rolle i. 

Vi kan tilbyde dig en hverdag med stor indflydelse og selvstændig opgaveløsning, og vi er interesserede i de nye synsvinkler på opgaverne, som du måtte komme med. Vi er en uformel og flad organisation med gode kolleger i et hyggeligt og uhøjtideligt miljø. 

Som teknisk indkøber vil dine opgaver bestå i:

  • Foretage indkøb og forhandlinger med vores faste leverandører.
  • Udvælgelse af, forhandling med, evaluering og godkendelse af potentielle nye leverandører.
  • Udarbejde handleplaner/strategier på leverandører i samarbejde med indkøbschefen og effektuere på disse.
  • Registrering af stamdata i ERP-systemet
  • Sourcing af alternative komponenter/varer.
  • Bidrage til den digitale rejse, som virksomheden står overfor.

Om dig:

Du har en relevant uddannelse, der kan være teknisk eller kommerciel. Du har teknisk indkøbserfaring og forstår behov/forsyningskæden helst fra en produktionsvirksomhed. Du har erfaring med pris- og kontraktforhandling og gode sprogkundskaber i engelsk og gerne tysk. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med digitalisering, og et krav at du tidligere har arbejdet i et ERPsystem.

Som person er du struktureret og analytisk i din tilgang til opgaver. Du er selvkørende, datadrevet og proaktiv.

Du trives i en hverdag bestående af konstruktiv problemløsning ift. kunder, leverandører og interne samarbejdspartnere. Du kan trives i en virksomhed, hvor alt ikke hver dag ”går lige efter bogen”!

En medarbejder hos Brdr. Plagborg A/S er en teamplayer,

der brænder for at løse opgaver i fællesskab med kollegaerne. Som en del af Team Plagborg, er du på daglig basis involveret i samarbejde med kolleger i virksomheden – og med til at udbrede firmaets værdier. 

Vi tilbyder dig

• Løn efter kvalifikationer, samt pension- og sundhedsordning.

• En spændende selvstændig stilling i en virksomhed i vækst.

• Varierende arbejdsopgaver.

• Ansættelse i et stabilt firma med mange år i branchen. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

​Har dette fanget din interesse? Ring og hør nærmere om stillingen eller send din ansøgning, CV og evt. eksamensbevis til ansoegning@plagborg.dk

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, så send din ansøgning hurtigt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Indkøbschef Martin Rasmussen +45 76431668 Hovednummer: +45 75 85 16 66