Salgssupporter søges​

Søger du nyt job med spændende salgsopgaver, og at blive en del af et godt team?

Eller kender du én, så del gerne.

Er du struktureret og glad for at skabe gode kundeoplevelser? Og har du lyst til at blive del af et engageret og ambitiøst Team Plagborg, med fokus på trivsel og arbejdslyst - så se her.

Vi søger en salgssupporter, som kommer til at spille en vigtig rolle i vores salgsteam. Gennem effektiv administration og koordinering er du med til at give den bedste kundeservice til vores kunder.

Du vil indgå i et stærkt salgsteam på 6 kollegaer, og med reference til salgslederen.

Jobbet.

Du får ansvaret for modtage og at udlevere alle biler, og bliver en vigtig ”nøglemedarbejder” i afdelingen, for at fastholde høj kundetilfredshed, høj kvalitet og hurtig leveringstid.

Du bliver en vigtig del af salgsteamet, både med egne ansvarsområder og som som backup for vores sælger, og du er med til at lave tilbud, specifikationer, ordrebehandling og kvalitetsopgaver.

Du får også ansvaret for SoMe markedsføringen, så vi bliver endnu mere synlige for vores kunder.

Jobbet foregår ikke ”blot” på kontoret, så du får mulighed for at klargøre biler, køre til vægt og syn og andre spændende og afvekslende opgaver, hvor du kommer i kontakt med mange.​

Om dig.

Du kender værdien af og kan udføre god kundeservice, og er villig til ”at køre en ekstra mil” for at gøre kunden tilfreds.

Du er en struktureret holdspiller, og besidder den nødvendige struktur, som kræves for at koordinere mange arbejdsopgaver på tværs af ansvarsområder. Du skal i perioder holde rigtig mange "køretøjer" i luften samtidigt.

Som person er du udadvendt, glad og smilende, og vægter godt samarbejde og højt humør på arbejdspladsen. Du trives med en travl hverdag, og nyder at kunne skabe struktur og systematik i dine arbejdsopgaver.

På sigt er der mulighed for at arbejde selvstændigt med salg, ligesom du kan få en central rolle omkring SoMe, markedsføring og kommunikation.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Måske har du arbejdet med kundeservice, salg og markedsføring. Du har flair for IT, og kan kommunikere på engelsk.​

Hvis du tror dette er noget for dig, så send en ansøgning i dag til ansoegning@plagborg.dk, mærket ”Salgssupporter”.

Du er også velkommen til at kontakte adm. direktør Erik T. Lauridsen på etl@plagborg.dk / tel. 21213242.

Brdr. Plagborg A/S er spændende virksomhed i udvikling, som bygger mange forskellige vare- og lastbiler. Du bliver en del af et team med mange forskellige mennesker, som brænder for trivsel og arbejdslyst, kunder og produkter og for udvikling. Du kan læse mere her www.plagborg.dk

facebook_37Følg med på Facebook