Specialopbygning med kran og skab

Plagborg specialopbygning​

​Hos os kan næsten alt lade sig gøre, når det kommer til specialopbygning af varebiler. Vi ser det som en udfordring af bygge specielle lad eller kasser tilpasset vores kunders ønsker og behov.

Vi tilbyder specialopbygninger i alle afskygninger, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. 

Vi bygger alt fra forsyningsbiler til kranbiler, spildevandsbiler eller opbygninger til mobilt showroom.

Vi tilbyder 100 % kundetilpassede løsninger til alle brancher.

Vi er Danmarks førende ladopbygger, og vi har følgende certificeringer:

  • Mercedes Benz
  • Nissan
  • MAN
  • VW premium.

​Vi tilbyder både markedets letteste og stærkeste opbygning med uanede kombinationsmuligheder, så du kan få lige præcis den specialopbygning, som du har behov for. Alt afhængigt af dine ønsker tager en opbygning mellem 1-12 uger.

Vi har et fokus på bæredygtige læsninger og på at anvende genanvendelige materialer. Derfor anvender vi letvægtsmaterialet Monopan i en stor del af vores opbygninger. Monopan er både enormt slidstærkt, og så har det en lysgennemtrængning, der ikke kan sammenlignes med de traditionelle skummaterialer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en snak omkring de forskellige løsningsforslag. Sammen finder vi den rigtige løsning.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på den specialopbygning, som du har behov for. Vi kan kontaktes på telefon 75 85 16 66 eller e-mail plagborg@plagborg.dk.​

Vores tilbehør​

Find inspiration til forskellige tilvalg og optioner herunder.

facebook_37Følg med på Facebook